QA Manager
(Lier, Belgium)

Gudrun Commercial NV is een fabrikant van premium pralines en – truffels met een omzet van 50 miljoen Euro. Wij hebben een internationale klantenportefeuille en zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van totaalconcepten op maat van de klant.

Het bedrijf bestaat uit 3 Business Units (BU). De BU B2B2C is wereldwijd gespecialiseerd in totaal oplossingen voor de premium private label Retail klanten. De BU B2B focust zich op gepersonaliseerde corporate gifting en heeft een belangrijke positie in West- en Oost Europa. De BU B2C, met eveneens een belangrijke positie in Oost- en West-Europa, is gespecialiseerd in marketing en verkoop van premium gifting concepten aan de eindconsument via het internet

Binnen ons Supply Chain departement zijn wij op zoek naar een nieuwe Coördinator Aankoop – Copacking.

Als Coördinator neem je de verantwoordelijkheid over de aankoop van onze verpakkingen en de coördinatie van onze co-packing. Deze onderdelen zijn van strategisch belang voor onze firma. De verpakkingsmaterialen en grondstoffen zijn vanzelfsprekend essentieel en dienen optimaal aangekocht te worden. Bij onze co-packers komen alle onderdelen van het eindproduct samen. Als coördinator verzorg je ook een efficiënte bevoorrading en opvolging van deze partners. Je doet dit niet allemaal alleen, je kan rekenen op een collega die jij zal aansturen.
Een essentieel onderdeel van de functie is het verder optimaliseren en standaardiseren van de werkwijzen binnen het departement en binnen Gudrun..

Onze ideale nieuwe collega:

  • Is een natuurlijke leider en zorgt voor een goede samenwerking binnen het team en tussen departementen.
  • Heeft ervaring met verpakkingsmaterialen, zowel industriële als commerciële.
  • De kwaliteitssystemen via het Documentbeheerssysteem (virtuele kwaliteitsmanager) beheren en ervoor zorgen dat dit op de werkvloer geïmplementeerd is.
  • Is een sterk onderhandelaar.
  • Heeft ervaring met het standaardiseren en stroomlijnen van processen. Een kennis van Lean six sigma is een voordeel.
  • Heeft kennis van ERP paketten en de mogelijkheden ervan. Kennis van Navision is een sterk pluspunt.
  • Heeft een master in een economische/logistieke richting of is gelijkwaardig door ervaring.
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden je een cruciale rol in een dynamisch, groeiend bedrijf waar de klant centraal staat en waar jouw inzet en input gewaardeerd worden. Je krijgt een marktconform salarispakket met extralegale voordelen volgens jouw ervaring en kennis

Om te solliciteren mail je uw CV naar jobs@chocolates.be met de vermelding van de vacature. Als je vragen hebt over deze vacature, aarzel niet om ons te contacteren!.

© Copyright 2017 gudrungroup.be