Vacature: Proces operator C (Lier, Belgium)

Introductie:

Gudrun Commercial: de absolute specialist in Belgische pralines

Gudrun Commercial is een belangrijke speler in het ontwikkelen, produceren, verpakken en commercialiseren van Belgische pralines en truffels.

Dankzij onze jarenlange deskundige ervaring en onze omvangrijke vakkennis zijn wij ideaal geplaatst om klanten uit de verschillende segmenten van de pralinemarkt maatoplossingen te bieden, dewelke voldoen aan de merkwaarden en USP’s van onze klanten.

Het bedrijf werd opgericht in 1942 als een kleine banketbakkerij en is sindsdien uitgegroeid tot een vermaard fabrikant van verfijnde Belgische pralines en truffels. Wij voeren een beleid waarbij we permanent onderzoek uitvoeren met het oog op verbeteringen en investeringen in technologie en mensen, met als doel zowel het eigen succes als dat van onze klanten te verzekeren.

Beschrijving:
Je belangrijkste taken als Operator C zijn:

  • Het bedienen van de productie en/of inpakmachines en bijbehorende randapparatuur.
  • Daarnaast ben je ook een echte kwaliteitscontroleur: je bewaakt de kwaliteit conform wettelijke normen, normen die opgelegd zijn door de klanten (bijv. IFS, BRC en HACCP normen) en normen die GUDRUN zichzelf oplegt.
  • Ook technisch heb je de nodige skills. Je bent in staat om storingen op te lossen en ondersteuning te bieden aan de technische medewerkers bij de uitvoering van technisch onderhoud.
  • Je denkt actief mee over hoe de werking van de productie of inpak afdeling kan verbeterd worden, je zet deze ideeën om in Kaizen-projecten.
  • Uiteraard sta je in voor een nette en ordelijke werkomgeving en is veiligheid je topprioriteit.

Naast uw voltijdse functie als procesoperator bent u in deze functie in afwezigheid van de supervisor verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en aansturing van de activiteiten en medewerkers in de productie en of inpak in uw shift. De productie of  inpak bestaat uit een aantal lijnen. Hierbij heb je volgende verantwoordelijkheden:

Ons Aanbod:

  • Een boeiende functie in een dynamisch bedrijf.
  • Een job binnen een dynamische werkomgeving, waarin het werken met mensen, veiligheid, kwaliteit, innovatie, en het behalen van goede resultaten centraal staan.
  • Het barema salaris voor operator wordt gehanteerd, tijdens de perioden van vervanging is een substantiële toeslag voorzien.
  • Als operator rapporteer je aan de supervisor, als vervangend supervisor aan de plant manager.
  • Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide  opleidingsmogelijkheden

Contact:
Stuur uw cv en motivatiebrief t.a.v. Erika De Ketelaere naar jobs@chocolates.be. We zorgen voor een snelle en vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur.
Selectieprocedure: indien uw CV en profiel past mag u een uitnodiging voor een eerste kennismakingsgesprek verwachten. In deze eerste selectieronde zullen  bovengenoemde kwaliteiten worden getoetst. De personen die we als eindkandidaat beschouwen zullen een aangepast assessment doorlopen.

Apply
© Copyright 2017 gudrungroup.be