QA Specialist Retail
(Lier, Belgium)

Gudrun Commercial NV is een belangrijke speler in het ontwikkelen, produceren, verpakken en commercialiseren van Belgische pralines en truffels. Dankzij onze jarenlange deskundige ervaring en onze omvangrijke vakkennis zijn wij ideaal geplaatst om klanten uit de verschillende segmenten van de pralinemarkt maatoplossingen te bieden, dewelke voldoen aan de merkwaarden van onze klanten en hun onderscheiding op de markt.

Het bedrijf werd opgericht in 1942 als een kleine banketbakkerij en is sindsdien uitgegroeid tot een vermaard fabrikant van verfijnde Belgische pralines en truffels. Wij voeren een beleid waarbij we permanent onderzoek uitvoeren met het oog op verbeteringen en investeringen in technologie en mensen, met als doel zowel het eigen succes als dat van onze klanten te verzekeren.

Als Young Potential Production start je aan een leerrijk traject in onze productie met als einddoel een functie als leidinggevende of als specialist binnen onze onderneming. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden zal je verschillende functies en projecten doorlopen, rekening houdend met je persoonlijke ontwikkeling en de opportuniteiten binnen het bedrijf. Je kan bijvoorbeeld deel uit maken van het projectteam voor een optimalisatie of opstart van een nieuwe productielijn, we zouden je kunnen vragen om onze QC en QA binnen productie in kaart te brengen, de afwezigheid van een productie-supervisor op te vangen of misschien ondersteun je een tijd onze korte termijn planning. Er zijn talrijke mogelijkheden.
Afhankelijk van je groei, competenties en interesses kan deze functie evolueren naar:
– Een leidinggevende positie zoals bijvoorbeeld Productie Supervisor
– Een vaktechnische specialistenfunctie binnen productieplanning, QA, Engineering etc
– Een systeemtechnische functie met nadruk op data-analyse of proces optimalisatie.

Wij zijn op zoek naar iemand met een master in ingenieurswetenschappen (industrieel, burgerlijk of bio). Een eerste werkervaring is geen noodzaak. Deze opportuniteit is enkel interessant voor mensen die leergierig zijn en die bewust kiezen om een stevige basis te leggen voor hun verdere carrière. De ideale kandidaat is gedreven, communicatief, analytisch en resultaatgericht. We zoeken iemand met potentieel om zijn of haar carrière verder te ontwikkelen samen met ons groeiend bedrijf.

Wij bieden je een uitdagende kans in een dynamisch sterk groeiend bedrijf waar de klant centraal staat en waar jouw inzet en input gewaardeerd worden. We hechten veel waarde aan je persoonlijke ontwikkeling en bieden uitgebreide mogelijkheden.

Om te solliciteren mail je uw CV naar jobs@chocolates.be met de vermelding van de vacature. Als je vragen hebt over deze vacature, aarzel niet om ons te contacteren!.

© Copyright 2017 gudrungroup.be