Benieuwd naar ons chocolade avontuur?

We creëren momenten van pure verwennerij voor iedereen om te delen en van te genieten. Bovendien zijn onze chocolaatjes gemaakt met het oog op duurzame groei, met behulp van verantwoorde ingrediënten en efficiënte productiemethoden om afval te verminderen. Verwennerij met een zuiver geweten: de ultieme luxe.

1942

arrows down

Jozef de Bruyn

Traditioneel vakmanschap & verfijnde recepten

De ambitieuze banketbakker Jozef de Bruyn begint een banketbakkerij in de historische Belgische stad Lier. Zijn combinatie van traditioneel vakmanschap en verfijnde recepten is meteen een succes.

1974

arrows down

Laten we internationaal gaan!

Na de succesvolle automatisering van de productie, zonder in te boeten aan traditionele ingrediënten en de premium kwaliteit waarvoor Belgische pralines bekend staan, besluit Gudrun internationaal te gaan.

Belcomar werd opgericht

Marketingorganisatie Belcomar wordt opgericht als gespecialiseerd verdeler van Belgische pralines (Caluwé Demandé) en schilfertruffels (Gavarny). Belcomar is actief in veertien verschillende landen.

Benieuwd naar Gavarny?

1985

2000

Gudrun Group is
geboren

Gudrun fuseert met Belcomar om een echt internationale onderneming te vormen. In 2002 neemt ze ook Chocolats du Monde over. Gudrun is altijd op zoek naar uitbreiding en neemt in 2005 Chocolaterie Van Lys over. De nieuwe overnames versterken de export van de onderneming aanzienlijk.

Hallo , hoge kwaliteit pralines en topmerken !

Gudrun implementeert een nieuwe strategie door pralines voor de detailhandel te introduceren en merken, kanalen, producten en klanten te optimaliseren. Tot de nieuwe klanten behoren grote internationale retailers als Marks & Spencer en Costco.

Dit betekende het begin van grote partnerships met een aantal van onze private label klanten. Ook geïnteresseerd in het ontwikkelen van
uw eigen private label lijn?

2007

arrows down

2016

Grand & miss Gavarny

Grand Belgian Specialities is gestileerd als de moderne versie van een klassieke gentleman: premium kwaliteit is altijd correct voor elke gelegenheid. Gavarny wordt in een nieuw kleedje gestoken als het kokette merk Miss Gavarny.

Meer weten over Grand en Gavarny? Of over onze andere merken?

Bellisimo! We hebben Chocolissimo overgenomen

Gudrun neemt het high-end merk Chocolissimo over. Buitengewone smaken, fantasievolle vormen, handgemaakte chocoladerepen & exotische smaaksensaties zijn aan de orde van de dag. De premium kwaliteit & variëteit lenen zich voor personalisatie. Het is Gudrun’s eerste echte online merk, beschikbaar voor zowel zakenpartners als eindconsumenten.

2017

2020

Gudruns eerste reclamespot

Gudrun maakt zich klaar voor de digitale toekomst. Onze rondleider Jim leidt ons door de fabriek.

Onze toekomstproof range

Lancering van een veganistische assortiment. Grand Plant Based is jong en avontuurlijk en laat de heerlijke kant zien van vegan en glutenvrije chocolade voor steeds meer gezondheidsbewuste consumenten, die ook nog eens de 100% recyclebare verpakking weten te waarderen.

Proeven van onze nieuwste creatie?

2021

Video afspelen

2022

Gudrun viert zijn 80ste verjaardag

Bent u klaar om
aan dit Belgische chocoladeverhaal deel te nemen?