Niet kunnen wachten om onze merken te ontdekken?

Neem hieronder een kijkje

Miss Gavarny

Een jonge Belgische gravin, misschien een beetje verwend: Miss Gavarny de Belgique is de belichaming van de zeer gesofisticeerde, kunstige aristocratische samenleving van de 18e eeuw. Geïnspireerd door de decadente levensstijl van haar Franse nicht Marie-Antoinette, heeft onze Miss Gavarny haar eigen romantische wereld gecreëerd waarin chocolade, verwennerij en genot centraal staan.

Nadat ze de geheimzinnige kunsten van de meester-chocolatier had ontdekt, creëerde ze een selectie van haar lievelingspralines, Les délices: prachtig gestileerde, Belgische pralines van de hoogste kwaliteit. Voor haar belichamen deze de sensatie van een ontdekkingreis: wat vroeger alleen werd geserveerd om te drinken, kan nu worden geconsumeerd als petits morceaux in allerlei kleuren, vormen en smaken, van truffels bedekt met een fijn laagje cacaopoeder of rijkelijke chocoladeschilfers tot pralines met de lekkerste combinaties. Haar onverzadigbare drang naar nieuwigheden heeft eindelijk zijn gelijke gevonden! Vandaag kunnen voor elk seizoen en elke gelegenheid nieuwe combinaties worden gemaakt. Geef toe aan de fantasie en laat u verleiden tot de decadentie van Miss Gavarny.

Grand Belgian Specialties

Grand Belgian Specialties verovert al decennia lang harten en markten met 100% pure, Belgische pralines van topkwaliteit. Grand is een strak, mannelijk merk met een grote aantrekkingskracht: een sterke, stille retailpartner wiens onberispelijke aanwezigheid meer zegt dan woorden, en wiens premium kwaliteit boekdelen spreekt.

Net als de perfecte gentleman is Grand geschikt voor elke gelegenheid, met een duidelijke focus op het delen en vieren van elk moment met het perfect geselecteerde chocolade assortiment, altijd in harmonie met de seizoenen: kleurrijke assortimenten voor de herfst, verfrissende voor de zomer, ontluikende sensaties voor de lente en evergreens voor de winter. Altijd attent en betrouwbaar, maar zelden voorspelbaar.

Over (on)voorspelbaar gesproken, kent u de nieuwste aanwinst van de Grand familie al?  Maak kennis met Grand Plant Based, en laat u verrassen door onze veganistische selectie van vegan en glutenvrije chocolaatjes. Verwen uzelf met een gerust geweten en geniet van de ultieme luxe!

Grand plant based

Maak kennis met Gudruns nieuwste ontwikkeling, een veganistische assortiment genaamd Grand Plant Based. Avontuurlijk & hedendaags, Grand Plant Based verheft de kunst van bewust eten tot een niveau waar iedere zoetebek tot voor kort nog maar van kon dromen.

Grand Plant Based vegan assortiment introduceert maar liefst vier nieuwe delicatessen: cacaotruffels, schilfertruffels, bolitas en een assortiment van 5 pralines met verschillende smaken, allemaal gemaakt van duurzaam verkregen, 100% pure, premium Belgische chocolade allemaal verpakt in 100% recycleerbare verpakking om het heerlijk vers te houden. Vegan, gluten en vrijwel afvalvrij. Dus ga je gang: verwen jezelf met een zuiver geweten en geniet van de ultieme luxe!

Chocolissimo

De naam verklapt het al. Chocolissimo is méér dan chocolade alleen. Subliem en subtiel, speels en karaktervol, persoonlijk en uniek.

Handgemaakte pralines, kleurrijke chocoladefiguurtjes, artisanale repen, buitengewone chocoladetruffels, chocolaatjes met fruit, chocoladedranken … de verscheidenheid en uitbundigheid leent zich uitstekend voor gepersonaliseerde oplossingen, met expressieve verpakkingen die de wildste emoties oproepen bij het proeven en zien van al dit lekkers.

Online beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke chocolade-ervaring, beleef Chocolissimo!

Geïnteresseerd in een
van onze merken?

Liever uw eigen
chocoladelijn beginnen?