Kunt u niet wachten om uw favoriete
chocolade te ontdekken?

Neem hieronder een kijkje

Cacaotruffels

Een zachtzoete truffelvulling bestrooid met een fijn laagje cacaopoeder: onze absolute bestseller smelt zo weg op de tong en brengt u naar ongekende culinaire hoogten. Maar, voor wie meteen naar de top wil gaan we nog een stapje verder, alvorens de truffelvulling met het cacaopoeder te bestrooien laten we deze door een gordijn van pure chocolade rollen, waardoor het cacaogehalte nog hoger, de smaak nog rijker en de beleving nóg intenser worden. Deel en geniet van Gudrun’s cacaotruffels in een waaier van verschillende heerlijke smaken: original, framboos, koffie, cognac, marc de champagne, sinaasappel, gezouten karamel … en als uw favoriet niet op de lijst zou staan, staan onze chocolatiers klaar om de truffel van je dromen op maat te maken.

Probeer zeker ook onze nieuwe veganistische lijn, met Grand Plant Based cacaotruffels: exquise vegan en glutenvrije lekkernijen. Verwen uzelf met een zuiver geweten en geniet van de ultieme luxe!

Schilfertruffels

Gudrun’s unieke truffelvullingen zijn zijdezacht en zorgvuldig gechoreografeerd om op het juiste moment in je mond te smelten. Omhuld met onze kenmerkende receptchocolade en gerold in tongstrelende chocoladeschilfers, vormt deze combinatie de basis van het internationale succes.

Onze schilfertruffels bestaan in verschillende varianten met melk-, witte of pure chocolade. Voor zij die eens iets anders willen … zijn ze er ook met ruby of doré chocolade.

Bekijk en ontdek zeker ook onze nieuwe veganistische reeks, waaronder Grand Plant Based Flaked Truffels: exquise vegan en glutenvrije lekkernijen. Genieten met een gerust geweten: de ultieme luxe!

Pralines

100% duurzaam geproduceerde Belgische pralines

Gudruns kenmerkende chocoladerecepturen in puur, melk of wit worden zorgvuldig samengesteld voor een maximale smaakbeleving, een onstuimig aroma, een zachte textuur, een delicate knapperigheid en een blijvende visuele aantrekkingskracht. Bovendien vinden onze hoogwaardige en verfijnde ingrediënten hun oorsprong in duurzame bronnen. En onze productieprocessen worden zorgvuldig gestroomlijnd om verspilling tegen te gaan.

Bolitas

Het succes van onze bolitas valt eenvoudig te verklaren. Ze lijken namelijk op loterij balletjes, rijk zal je er wel niet van worden, maar winnen doe je altijd! De krakend ronde schelp met 100% belgische chocolade gevuld met zachte truffelvulling zijn nu eenmaal een winnende combinatie. Bolitas zijn er in verschillende smaken, melk, wit of pure chocolade met vullingen die naar ieders smaak kunnen worden aangepast, cappuccino, framboos, karamel,… Helemaal compleet zijn ze pas wanneer ze getwist zijn in een kleurrijke folie, zo blijven ze niet alleen heerlijk vers, maar zien ze er ook nog eens fantastisch uit!

Ontdek nu ook onze Grand Plant Based Bolitas. 100% vegan en gluten vrij. Voor de goudzoeker die met een gerust geweten wilt blijven genieten!

Paaseitjes

Lente, de natuur herleeft, de duisternis maakt plaats voor het licht. Frisse kleuren, geuren en smaken. Zo ook bij Gudrun. Ieder jaar opnieuw beschikken we over een prachtig assortiment aan paaseitjes. Talloze smaken in alle mogelijke combinaties. van echte klassiekers tot de zotste trends, op de creativiteit van onze paaseitjes staat geen rem.

Vul jouw mandje met onze eitjes en beleef een smaakvol Paasfeest.

Verpakking

Gudrun biedt een verscheidenheid aan verpakkingsmogelijkheden aan om in al uw behoeften te voorzien. Al onze verpakkingen zijn zodanig ontwikkeld dat we onze producten optimaal kunnen transporteren, stockeren en uiteindelijk consumeren. Bulkverpakkingen bieden het voordeel van snelheid en logistiek gemak, terwijl schapklare displays het gemak voor de consument vergroten in de winkel. Op zoek naar iets buitengewoons? Gudrun’s toegewijde R&D-team staat altijd klaar om de oplossing te vinden die je nodig hebt, van prachtig gestylede zakken, ballotins & geschenkdozen tot unieke, op maat ontworpen verpakkingen voor ongebruikelijke items.

Bovendien is onze duurzame verpakkingsfilosofie erop gericht om afval te verminderen en tegelijkertijd uw heerlijke pralines snel en veilig de wereld in te sturen. Waar mogelijk worden ze gemaakt van materialen die biologisch afbreekbaar, gerecycleerd of 100% recycleerbaar zijn, klaar om opnieuw deel uit te maken van de circulaire economie zodra u hebt genoten van wat erin zit.

Geïnteresseerd in een
van onze merken?

Liever uw eigen
chocoladelijn beginnen?