Verantwoord, ambachtelijk en lekker: zo maakt Gudrun het verschil

Op zoek naar de juiste productiepartner? Of droom je van je eigen private label? Met 80 jaar ervaring en veel passie voor het vak van chocolatier zet Gudrun de standaard voor Belgische premium pralines en truffels.

 

Bij Gudrun Group versmelten we ambachtelijke technieken met de kracht en efficiëntie van een industriële productieomgeving. Zo ontwikkelen onze chef-chocolatiers iedere dag uitzonderlijke pralines, terwijl we aan de vraag van chocoladeliefhebbers over de hele wereld voldoen.

 

Onze heerlijke chocolade is 100% Belgisch en volledig gemaakt met cacaoboter. Zo garanderen we artisanale kwaliteit zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of andere additieven. Puur genieten doe je immers met pure ingrediënten.

 

“Ambitie en innovatie zitten in ons DNA. Onze slogan luidt niet voor niets ‘Chocolates, we take it personally’”
Sofie De Lathouwer, CEO van Gudrun Group

 

Lekker en verantwoord

 

We mogen dan al een tijdje meedraaien, toch blijven we voortdurend innoveren. Zo leven we niet alleen de huidige industriële normen na, maar kijken we ook altijd naar de toekomst. Voortdurend evalueren en optimaliseren we onze processen en recepten met een constante focus op duurzaamheid en het gebruik van verantwoorde ingrediënten.

 

We kiezen zeer bewust voor leveranciers die onze waarden delen en die zich mee inzetten voor ethisch verantwoord en duurzaam ondernemen. Dat is goed voor de planeet én voor de kwaliteit van onze pralines. Zo blijven we trouw aan onze roots en bouwen we samen aan een smaakvolle, duurzame toekomst.

 

Proef onze passie

 

Ervaar vooral zelf waarom Gudrun Group synoniem staat voor Belgische chocoladebeleving van het hoogste niveau. En geef ons zeker een seintje als je onze ervaring en innovatieve aanpak wil inschakelen om je eigen merk te lanceren of te versterken.