Competenties

100% belgisch, 100% puur & van duurzame oorsprong

Onze hoogwaardige, 100% pure Belgische pralines zijn gemaakt van 100% cacaoboter, zonder toevoeging van kunstmatige kleur- of smaakstoffen, HVO’s of GGO’s. We voldoen aan alle industriële standaarden en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze ingrediënten op een duurzame en verantwoorde manier worden aangekocht. Probeer zeker onze nieuwe vegan lijn, Grand Plant Based. Verwen jezelf met een gerust geweten en geniet van de ultieme luxe!

Originele en trendgedreven oplossingen

Innoveren zit ons in het bloed. Wat u ook nodig hebt, Gudrun helpt u  het te realiseren: truffels met ruby chocolade? Paaseitjes met verrassend knapperige knettersuiker? Heerlijke vegan en glutenvrije chocolaatjes? Aantrekkelijke, recycleerbare en volledig biologisch afbreekbare verpakkingen? Ons ultramoderne R&D testcenter staat klaar voor alle chocoladeonderzoek en -ontwikkeling om de producten uit uw stoutste dromen waar te maken.

Duurzame relaties

Voor Gudrun is elke onderneming even uniek en waardevol. Daarom werken we graag met ervaren agenten in het veld in elke regio waar we actief zijn. Samen met getrainde projectmanagers die uw bedrijf kennen en klaar staan om het te helpen groeien en evolueren bieden we oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften en vereisten. Van onze agenten in het veld tot sales & marketing, productie, R&D en logistiek, Gudrun kan u begeleiden bij elke stap in de ontwikkeling van uw droomproduct. We take it personally!

Snel, flexibel en doelgericht

In onze ultramoderne, BRC-gekeurde productiefaciliteiten in België kunnen we snel inspelen op de veranderende behoeften en evoluerende trends van onze klanten. Heeft u een nieuwe smaak nodig, wenst u een snellere levering of een nieuw verpakkingsconcept? U kunt op Gudrun rekenen om u met elk verzoek te helpen. En met onze flexibele, ervaren logistieke partners in Europa, Noord-Amerika & Azië, kan Gudrun uw producten vanuit België naar waar ook ter wereld verzenden.

Wat is uw smaak?
Vertel ons wat uw favoriete smaak is!